Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUW BIJ ROBINSON: FEELGOOD® CLUBS VOOR TOTALE ONTSPANNING

Rijswijk, 11 december- ROBINSON introduceert komende zomer een nieuw concept: de FeelGood Clubs. In deze clubs staat ontspanning meer dan ooit centraal. Elke Club beschikt over een grote lounge ruimte, een luxueuze Spa met een ruime keuze aan behandelingen en een buitenruimte voor de WellFit® en Body&Mind activiteiten. Maar ook de feestganger komt voldoende aan zijn trekken: in de Clubs worden diverse laid back feesten en bijzondere events georganiseerd. Ook is het mogelijk op flexibele tijden én plekken te ontbijten, lunchen en dineren. De keuken is modern en varieert van TrendFood (zoals sushi) tot WellFood® (vitaminerijk, vet- en koolhydraatarm voedsel). De drie FeelGood Clubs Maldives, Sarigerme Park (Turkije) en Soma Bay (Egypte) zijn gelegen op schitterende locaties met een bijzonder stijlvolle inrichting. ROBINSON richt zich met de FeelGood Clubs specifiek op actieve, sportieve singles en koppels tussen de 40 en 60 jaar die helemaal tot rust willen komen.

WellFit® en Body&Mind
Sportiviteit en gezondheid staan centraal in de Clubs. Voor de waterliefhebber is een groot aanbod aan watersporten: van (kite)surfen, duiken en snorkelen tot catamaranzeilen. Elke FeelGood Club beschikt naast een grote loungeruimte over een activiteitencentrum. Er staan verschillende Body&Mind lessen op het programma, zoals yoga of pilates, maar ook moderne groepsfitness komt aan bod. Bij de exclusieve Spa is een sauna, hammam en binnen- en buitenzwembad aanwezig. Gasten kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder diverse massages. Ook behandelingen in de buitenlucht en een behandeling tegelijkertijd met je partner behoren tot de mogelijkheden.

Events en avondentertainment
In de FeelGood Clubs staat regelmatig een event op de kalender. Denk aan een surfles van Robby Naish, een Topcat-event onder leiding van een professionele zeiler of een hardloopworkshop of golftoernooi. Het avondentertainment biedt daarnaast een afwisselend en bijzonder programma: een intiem optreden van een bekende artiest op het strand, genieten van een dj in een lounge omgeving, strandfeesten, een openlucht bioscoop, een spa-avond met gratis hoofdmassages of een Turkse thema-avond. Kortom: voor elk wat wils.

Eten op het strand
Gasten kunnen in de FeelGood Clubs niet alleen kiezen op welk tijdstip ze willen eten, maar ook wáár ze willen eten. Het eten komt dus naar de gasten toe. Het is bijvoorbeeld mogelijk op het strand te genieten van sushi of fingerfood. Of een gezonde maaltijd te nuttigen bij de WellFood buffetten op het strand. Daarnaast is er bij zonsondergang op het strand klassieke muziek met champagne en vers fruit, komen overdag regelmatig Robins langs met schalen vers fruit en kunnen gasten in de exclusieve specialiteitenrestaurants genieten van een zevengangen menu in een intieme omgeving.