Warme winteravond in Dickens stijl in Soest Zuid


Tijdens Kerst-event van winkeliersvereniging Soest Zuid

SOEST, 20091207 -- Op 11 december organiseert muziekvereniging PVO - in samenwerking met de winkeliersvereniging Soest-Zuid - een "Warme Winteravond" in "Charles Dickens stijl", met veel muziek, zang, dans en toneel. PVO is verantwoordelijk voor de artistieke invulling van deze avond. Verschillende koren zoals Popkoor Allround, Chorus-Line en Joyful hebben hun medewerking toegezegd, evenals balletstudio Sylvia. Verder is toneelvereniging de Rietpluim actief en is ook de Fietshistorie Soest van de partij. Van muziekvereniging PVO zullen verschillende onderdelen te horen zijn: de Eemlander Blaaskapel, de Slagwerkgroep, Big Band Blow en het combo R9.

De Winkeliersvereniging Soest-Zuid is verantwoordelijk voor de ambiance en stelt de faciliteiten daarvoor beschikbaar. De deelnemende winkels zijn tot 22.00 uur geopend en de winkeliers pakken uit met een grote kerstbomen-actie, met smakelijke verrassingen en sfeervolle aanbiedingen.

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in 2009 in het klein in Soest. In Soest Zuid komen op vrijdagavond 11 december ruim 150 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Het Dickens Festijn is van 18.30 tot 22.00 uur.
We hopen dat het gratis toegankelijke festijn wordt bezocht door veel mensen uit Soest en omgeving en ook nodigen wij de bezoekers uit om in Charles Dickens Stijl te verschijnen.

Plaats/Tijd
Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 11 december 2009 van 18.30 tot 22.00 uur in Soest Zuid in een muziektent en een tent waar het behaaglijk vertoeven is. Rondom deze tent wordt door de winkeliersvereniging van Soest Zuid uiteraard voor het nodige spektakel gezorgd.
Een deel van de Soesterbergsestraat zal worden afgesloten voor het verkeer om artiesten en winkeliers alle ruimte te geven. Volgt u de verkeers-aanwijzingen en de parkeermogelijkheden die zullen worden aangegeven.

PVO





Ingezonden persbericht