Nieuwste ADD Business Point in Deventer


DEVENTER, 20091211 -- Inmiddels is het 13e ADD Business Point van start gegaan in Deventer. Kort na de openingsactiviteiten van ADD Business Center in Roosendaal is vorige week de samenwerking tussen The ADD Factory en Daxis gesloten. Bij het ADD Business Point in Deventer kan men terecht voor spreek- en trainingsruimte. Ook kunnen bedrijven het business point gebruiken als vestigingsadres, beter bekend als virtueel kantoor. In combinatie met een telefoonnummer wordt vanaf heden flexibel ondernemen met Add Business Point in Deventer op een professionele manier aangeboden.

Voor The ADD Factory is dit het eerste business point in het oosten van het land. De verwachting is dat er nog meer business points in de provincie Overijssel bij komen in de loop van volgend jaar. De vraag naar deze dienstverlening wordt steeds groter.

De kracht van de ADD Business Point zit hem in het centraal en online kunnen reserveren van een vergaderruimte in inmiddels 13 steden. Voor landelijk werkende organisaties is dit met name een ideale oplossing. Niet in elke stad een apart contact voor spreek- en trainingsruimte en overal dezelfde tarieven.

Voor de zzp-ers is deze dienstverlening interessant omdat er geen duur kantoor moet worden gehuurd. Wanneer er wel een bespreking op het kantoor moet plaatsvinden reserveert de ondernemer online door middel van een inlogcode een spreekkamer. Het bezoek wordt professioneel aan de receptie ontvangen.

De locatie van het business point in Deventer is perfect bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de snelweg binnen 5 minuten te bereiken. Pakeren kan op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is de locatie per bus vanaf het treinstations goed bereikbaar. De bushalte is binnen 5 minuten lopen te bereiken.

Naast de mogelijkheid op om deze locatie kantoorruimte te huren bestaat de basis dienstverlening uit de verhuur van spreek- en trainingsruimte vanaf 2 tot 30 personen, virtueel kantoor, telefoonbeantwoording en het leveren van een lokaal telefoonnummer. Ook telefoonnummers buiten de regio Deventer of internationale nummer zijn door The ADD Factory te leveren.

Inmiddels heeft ADD Business point locaties in: Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Roosendaal, Rotterdam, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen en Zelzate (B).

Add Business Point





Ingezonden persbericht