Nieuw bestuur D66 Vught


VUGHT, 20091211 -- D66 Vught heeft volgende stappen gezet op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Enkele weken geleden is de lijst met kandidaten voor de raad al bekend gemaakt. Met het verwachte naderende vertrek van eenmansbestuurder Wilbert Seuren naar de gemeenteraad was ook het moment bereikt om een nieuw bestuur te installeren. Het kostte D66 Vught geen enkele moeite om een volwaardig bestuur samen te stellen uit het steeds verder groeiend aantal enthousiaste, actieve leden.

Met algemene stemmen zijn Jeroen van Dijk (1965, voorzitter, in het dagelijks leven econoom/manager), Ivo Kuijlaars (1963, secretaris, in het dagelijks leven consultant/projectmanager geografische informatie systemen) en Mandy Vermeulen-Verf (1957, penningmeester, in het dagelijks leven vaktherapeut beeldend) benoemd als nieuw bestuur.

Vol enthousiasme begint van Dijk aan zijn functie als voorzitter: "Sinds de lente zijn we met een behoorlijke groep actievelingen lekker aan de slag gegaan om het best mogelijke resultaat voor de verkiezingen neer te zetten. Dat blijft voor de korte termijn natuurlijk nog even onze focus." Maar ook na de verkiezingen wil de nieuwe bestuursvoorzitter verder: "De energie en het enthousiasme gaan we vasthouden en we gaan voor een stabiele groei van D66 als politieke organisatie in Vught." Kuijlaars vult aan: "De website (www.D66Vught.nl) is een belangrijk medium van D66 in aanloop naar en ook na de verkiezingen." Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan een veel uitgebreidere versie van de website die nog dit jaar online gaat. "Maar ook nu al nodigen we iedereen van harte uit om er al eens rond te kijken. Het is bovendien een makkelijke manier om met D66 Vught in contact te komen. En dat willen we graag, want D66 staat natuurlijk altijd open voor suggesties en ideeën." Vermeulen kan zich vooral ook verheugen op het vooruitzicht van nieuwe leden: "Ik sta te popelen om hen op te vangen en wegwijs te maken binnen D66 Vught."

D66 Vught





Ingezonden persbericht