Ingezonden persbericht


-persbericht-

EEN DUBBELE DOSIS DRAMA MET
NIEUWE SEIZOENEN VAN THE HILLS EN THE CITY OP MTV

Amsterdam, 11 december 2009
De zondagavond belooft een dubbele dosis drama met de start van de MTV series The Hills en The City. Vanaf zondag 10 januari zullen de hoogst verslavende reality series beide met een nieuw seizoen op de zelfde dag achter elkaar in première gaan. Met elk 10 afleveringen, laait het conflict in beide series weer op als Laguna Beach ster Kristen Cavallari zich bij de cast van The Hills voegt terwijl Whitney Port en Olivia Palermo in The City een nieuw pad in hun modecarrière inslaan. Wanneer Whitney voor People's Revolution gaat werken en Olivia voor ELLE, worden ze versterkt door de nieuwe castleden Roxy Olin en Erin Kaplan. Met een nieuw seizoen, nieuw drama en nieuwe mensen is een ding duidelijk: het volgende hoofdstuk van beide shows is van een heel ander kaliber!

Het vervolg van seizoen 5 van The Hills begint net zo heftig als het vorige eindigde. Hoewel Lauren Conrad het roerige leven in Hollywood achter zich heeft gelaten, staat er een nieuwe ster aan het firmament te springen om haar plaats in te nemen. Al vanaf het Speidi huwelijk in het slot van het vorige seizoen is Lauren's tegenpool van de middelbare school, Kristen Cavallari, terug in beeld en zij is niet van plan om weer snel te vertrekken! Nadat Kristen langzaam LA heeft veroverd, heeft ze eigenlijk alleen nog een vriendje nodig om haar succes mee te delen. Wanneer ze Justin - Bobby ontmoet springen de vonken er van af...

Met een nieuwe man in haar leven lijkt Audrina over Justin heen te zijn. Maar dat betekent niet dat ze hem met een ander wil zien - zeker niet als dat de aartsrivaal van haar vriendin Lauren blijkt te zijn. Maar ook Brody lijkt de charmes van zijn ex Kristen niet te kunnen weerstaan, tot ergernis van zijn vriendin Jade. Tot slot verhuizen de pas getrouwde Heidi en Spencer naar een buitenwijk om hun huwelijkse geluk te beproeven, maar ze komen er snel achter dat getrouwd zijn minder perfect is dan hun sprookjes huwelijksdag.

In het tweede seizoen van The City kunnen we weer volop genieten van het leven van de personages uit de MTV hitserie. Whitney duikt in haar nieuwe vrijgezellen leven. Ze is aan het daten en verhuist naar een nieuw appartement in West Village. Wanneer er een oude bekende opduikt in het leven van Whitney verandert alles... Dit seizoen kunnen we genieten van een aantal nieuwe personages. De uitgesproken Roxy Olin zat samen met Whitney op de middelbare school en verkiest ook de 'fashion-hoofdstad' New York boven Los Angeles. Erin Kaplan, PR Director bij ELLE magazine, werkt samen met it-girl Olivia Palermo die in het nieuwe seizoen als accessoire redacteur start. Maar deze samenwerking gaat niet altijd over rozen…


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.