Stichting Natuur en Milieu

Kom naar Beat the Heat Now op 12 december!
aandachtsgebieden klimaat en energie

Beat the Heat Now

Iets doen aan het klimaatprobleem? Kom dan op 12 december naar het klimaatevenement Beat the Heat Now. Een avond vol muziek, cabaret en debat in de Jaarbeurs Utrecht. Zorg dat u er bij bent om te laten zien dat het klimaat u aan het hart gaat. Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.beattheheatnow.nl.

Waarom dit evenement?
In december vindt de klimaattop in Kopenhagen plaats en het is tijd voor een eerlijk en stevig klimaatakkoord. Dat willen we de politiek laten zien door met zijn allen naar het evenement te komen. Het moet het grootste klimaatevenement worden dat ooit in Nederland is gehouden. Het is nu of nooit, de knop moet om!

Wat kunt u doen?
Informeer zo veel mogelijk mensen
Hoe meer mensen naar het evenement komen, hoe groter het signaal dat we af kunnen geven. Informeer daarom vrienden, collegas, familieleden en kennissen over Beat the Heat Now. Gebruik Hyves, Twitter of Facebook om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Een toegangskaartje kopen
Koop snel een toegangskaartje voor het evenement. Dan weet u zeker dat u er bij kunt zijn want op=op! Een kaartje voor het evenement kost slechts 5 euro, inclusief reserveringskosten. Via de website van Beat the Heat Now kunt u een kaartje bestellen, vervolgens wordt het via de e-mail of via de post naar u opgestuurd.

Maak uw persoonlijke boodschap
Vanaf november kunt u ook een persoonlijke boodschap achterlaten via de website van Beat the Heat Now. Deze boodschap komt op de trein te staan die 12 december vanaf Utrecht Centraal naar Kopenhagen vertrekt, de Beat the Heat Express. Het is de bedoeling dat de trein op deze manier één grote rijdende petitie wordt. Op 12 december kunt u uw boodschap ook direct op de trein schrijven.

Publicatiedatum: 14-10-2009