Gemeente Medemblik

Vrijwilligers: houd 12 en 13 december alvast vrij!

In het weekend van 12 en 13 december organiseren de gemeenten Wervershoof, Andijk en Medemblik in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Westfriesland speciaal voor jullie een aantal gratis workshops. Als blijk van waardering voor de inzet in je eigen omgeving en de mensen die daarmee geholpen worden. De workshops worden op diverse locaties gehouden in de drie gemeenten en zijn bedoeld voor alle vrijwilligers van jong tot oud, die in Wervershoof, Andijk of Medemblik vrijwilligerswerk verrichten.

Volgende week (week 47) komt uitgebreid op de gemeentepagina te staan waar, hoe laat en welke workshops worden gehouden. Hier alvast een tipje van de sluier: workshop flirten, tapas maken, dj les, klompen djembee, bloemschikken en wijnproeven. Let dus op de aankondiging in de Medemblikker Courant in week 47 (12 november) voor de verschillende activiteiten en de precieze plaats en tijd. Inschrijven kan straks via de Vrijwilligerscentrale Westfriesland.

Meer informatie
Voor meer informatie over het vrijwilligersweekend kunt u contact opnemen met mevrouw Very Meester van de gemeente Medemblik tel: (0229) - 54 81 47.