Gemeente Echt-Susteren


Kom zaterdag 12 december dansen!

Kom zaterdag 12 december vanaf 13.00 uur dansen tijdens het evenement âWe love to danceâ in discotheek Stoba, gelegen aan de Bovenstestraat 34 in Echt. Verschillende dansgroepen, aangesloten bij willekeurige jongerencentra uit Limburg, strijden onder toeziend oog van een vakkundige jury om de titel âKampioen van We Love to Dance 2009.â

Â

Naast de verschillende dansgroepen, die strijden om de kampioenstitel vinden er verschillende gastoptredens plaats, waaronder een optreden van rapper c02 en een demo van Total Khaos, de âWereldkampioen Streetdanceâ. Dus, is dansen of rap je passie? Of lijkt het je gewoon leuk om te komen kijken? Zorg dan dat je er zaterdag 12 december bij bent! De toegang is gratis.

Het programma
Het tijdstip van aanvang voor het dansevent is vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur zal wethouder Wolters van cultuur uit de gemeente Echt-Susteren het dansevent officieel openen. Daarna zullen de dansgroepen gaan strijden voor de kampioenstitel. Vanaf 17.00 uur zullen de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt, waarna het dansevenement rond de klok van 18.00 uur wordt afgesloten.

Â

De organisatie

Het dansevenement âWe love to danceâ wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Stichting Menswel in samenwerking met Bind, discotheek Stoba en de gemeente Echt-Susteren.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de jongerenwerkers van menswel Ludo Woltering, e-mail:ludo.woltering@menswel.nl en Tim de Lange, telefoonnummer 0475-48 48 48.

Â

Â

Â

Â