Gemeente Voorschoten

Expositie Licht

12 en 13 december: Expositie Licht

Vlietstreek Op 12 en 13 december exposeert het Kunstgenootschap Vlietstreek in het Cultureel Centrum. Te zien zijn werken van 13 leden van het Kunstgenootschap. Het thema van de expositie is "Licht". Dit wordt op soms verrassende wijze ingevuld.

De expositie is op zaterdag 12 december geopend van 12 - 17 uur en op zondag 13 december van 11 - 17uur in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, 2252HH in Voorschoten.

De officiële oprichting van het Kunstgenootschap vond plaats op 19 oktober j.l. In april werd de eerste expositie al gehouden. De oprichting is een initiatief van Aeltsje Sierksma en Joost Naber. Er zijn in het Cultureel Centrum vanaf april doorlopende exposities van leden die elke twee maanden wisselt. Op dit moment zijn er werken te zien van: Gerry van Nieuwkoop, Marth Bakkum en Miep de Wit met keramiek, Evelien Spreksel, Joost Naber en Marja Dijkman met schilderijen en Wil Wilbers met foto's.

Ook exposeren de leden van het genootschap in de showroom van Ton de Groot aan het Gerard Douplantsoen te Voorschoten. Hier zijn schilderijen te zien van Yvonne Schrage en Riet Luckel en beeldhouwwerk van Lydia Klomp.

Kunstgenootschap Vlietstreek
p/a Abel Tasmanplein 20
2253 KA Voorschoten
www.kgvlietstreek.nl

* 12 december 2009 t/m 13 december 2009