Gemeente Sneek


actief bouwen

Informatiemarkt Passief Actief bouwen

(logo_dewieren.jpg) Passief Actief bouwen bespaart energie en geld

Medio 2010 wordt in Fryslân de energienorm voor nieuwbouwwoningen sterk aangescherpt.

De gemeente Sneek heeft dit voorjaar het initiatief genomen om een kennisimpuls te geven aan Sneker installateurs, aannemers en architecten om de bedrijven daarvoor klaar te maken.

De aanpak van Sneek is uniek in Nederland. Onder leiding van Woningstichting de Wieren hebben 14 bedrijven hieraan gewerkt in het project Passief Actiefhuis met een positief resultaat. Passief Actief bouwen kan veel energie én veel geld besparen!

Informatiemarkt op het gemeentehuis
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Passief Actief bouwen en wonen? Dat kan! Zaterdag 12 december tijdens het `Lekker Sneek' evenement staan ook de deuren van het Waltaplein (gemeentehuis) aan de Marktstraat open voor de infomarkt Passief Actiefhuis. Er staat een overheerlijke pan snert klaar!

De deelnemende architecten, installateurs en aannemers zijn aanwezig om onder het genot van een kop snert hun kennis over Passief Actiefhuis met u te delen en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over duurzaam bouwen. Dus, vooral als u plannen heeft om een nieuwe woning te bouwen is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan de infomarkt Passief Actiefhuis.