Vesteda


donderdag 10 december 2009
Jan des Bouvrie tekent voor Op Buuren in Maarssen Op zaterdag 12 december is iedereen van harte welkom in Op Buuren in Maarssen; een geheel nieuw Vechtdorp met statige panden, intieme hofjes, een sfeervolle dorpsstraat en een heuse gracht waaraan diverse grachtenpanden met Oudhollandse gevels komen te liggen. De verkoop van de 5e fase gaat van start en niemand minder dan Jan des Bouvrie ontwierp het interieur voor een aantal grachtenpanden. Daarnaast zijn er diverse modelappartementen te bezichtigen en maakt u, wanneer u een appartement van Vesteda huurt kans op een gratis interieuradvies van Jan des Bouvrie.
Â
Win een gratis interieuradvies van Jan des Bouvrie bij een huurappartement
Jan des Bouvrie tekent voor Op Buuren. Op 12 december kunnen bezoekers diverse huurappartementen bezichtigen. De eerste vijf bezoekers die besluiten te gaan huren in Op Buuren winnen een gratis interieuradvies bij het Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Voor alle personen die op 12 december een optie tot huur nemen ligt het nieuwste boek van Jan des Bouvrie klaar. U bent tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de modelwoning aan de Proostwetering 91 in Op Buuren dorp. Geheel in winterse stijl tonen wij u graag de luxe huurappartementen, te huur vanaf ⬠950,- per maand. Â
Kijk op www.opbuuren.nl en www.hureninopbuuren.nl voor meer informatie.