Gemeente Almere

Feestelijke opening Groene Loper in Almere Buiten

12-12-2009 | Start: 15:00 | Eind: 18:09 | Locatie: Bij de tent op de Laan der VOC, vlakbij het NS-station Almere Oostvaarders

De beleving van de natuur van de Oostvaardersplassen begint direct na het verlaten van station Oostvaarders in Almere Buiten op de nieuwe Groene Loper. Zaterdag 12 december opent wethouder Arno Visser (Bestaande Stad) samen met leerlingen van basisschool de Egelantier, Stichting Historisch Almere en bewoners van de Oostvaardersbuurt de Groene Loper.

De Groene Loper is een groene verbinding vanaf het NS-station Almere Oostvaarders, dwars door de Oostvaardersbuurt met als eindpunt het Natuurbelevingscentrum aan de Oostvaardersplassen. Op de Groene Loper vindt u avontuurlijke speelplekken, mooie wandel- en fietspaden, informatie over de flora en fauna van de Oostvaardersplassen en andere verrassende informatie.

Van harte welkom!
Belangstellenden zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom. De opening vindt plaats in de tent op de Groene Loper ter hoogte van Laan der VOC in Almere Buiten. Om 15.00 uur opent wethouder Arno Visser op feestelijke wijze de Groene Loper. Hierna lopen we samen over de Groene Loper en ontdekken we deze nieuwe route!