Ingezonden persbericht

Ridin' High, Livin' Free: De beste Harley verhalen!

Op 12 december verschijnt bij Uitgeverij Just Publishers het nieuwe boek van Ralph 'Sonny' Barger: Ridin'High, Livin' Free, de besteHarley verhalen.

Ralph 'Sonny' Barger is een levende motorlegende. Hij rijdt al meer dan vijftig jaar motor. Als er iemand kan verwoorden wat precies het enorme plezier van motorrijden is, is hij het. Barger beschrijft als geen ander de loyaliteit, de vriendschap en de broederschap van de motorrijders op de weg. Centraal staat het grote verlangen van iedere motorrijder naar de ultieme vrijheid.
Ridin' High, Livin' Free is een boek voor alle motor-enthousiasten. Het staat vol ronkende motoren, kleurrijke figuren en absurd hoge snelheden. Met tientallen verhalen, anekdotes en unieke foto's leest het als een spannend avonturenboek. 'Je ruikt het asfalt, de olie en het leer.' Het is een boek dat de echte biker niet mag missen!

Eerder schreef Sonny Barger de enige echte en authentieke geschiedenis van 'zijn' Hell's Angels Motorcycle Club (HAMC). Hij biedt daarbij de lezer een fascinerende blik achter de schermen. Dit boek verscheen eerder dit jaar, tijdens een spraakmakende presentatie op het terrein van de Hells Angels in Amsterdam, bij Just Publishers.

Over Sonny Barger

Sonny Barger (1938) groeide uit tot een legende, net als de Hell's Angels . Hij woont vlakbij Phoenix, Arizona en is een member van de Cave Creek chapter. Zie ook: www.sonnybarger.com.

Uit de Amerikaanse pers:

'Er is geen boek dat zo goed het plezier van motorrijden beschrijft. Ridin' High verwoordt de ultieme motorcycle experience.'

'Barger is zo subtiel als een trap onder je achterste. En dat maakt dit motorboek zo authentiek. Geweldige lectuur!'

'Ridin High biedt een fascinerende inkijk in de unieke bikerscultuur. Daar geldt slechts een gebod: the code of the road.'

'Direct nadat ik dit boek uithad kocht ik een Harley!'

Uitgever: Just Publishers (www.justpublishers.nl)
Titel: Ridin'High, Livin'Free, de beste Harley verhalen
Formaat: 135 x 215 mm
Omvang: 268 pagina's met foto's
Uitvoering: paperback
EAN : 97890 89751 195
Prijs: ¤ 19,95