Gemeente Edam-Volendam

Opening en open dag sporthal Opperdam

Op zaterdag 12 december a.s. wordt de vernieuwde en uitgebreide sporthal Opperdam feestelijk geopend. De opening vindt plaats aan de Heideweg 4 te Volendam.

De officiële opening voor genodigden is om 10.00 uur. De openingshandeling zal door de wethouders Gina Kroon-Sombroek (sportzaken) en Wim Runderkamp (gemeentelijke gebouwenbeheer) worden gedaan. Aansluitend vindt een officieel programma plaats voor genodigden.

Vanaf 12.00 tot 15.00 uur is er een open dag en is de sporthal geopend voor alle belangstellenden. U kunt de sporthal bezichtigen en kennis maken met de diverse sporten die in de hal worden aangeboden onder leiding van sport-koepel Edam-Volendam. Een sportinstuif voor jong en oud met o.a. tafeltennis, badminton, basketbal en springkussens.

Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de clinics van Handbalvereniging Kras/Volendam en Volleybalvereniging MOVE. Dus denk aan uw sportkleding en sportschoenen als u van plan bent om deel te nemen aan de clinics of de sportinstuif!

Presentje voor vrijwilligers

Alle vrijwilligers op sportief maar ook op maatschappelijk gebied zijn van harte welkom om de open dag bij te wonen en dan tevens een presentje in ontvangst te nemen. Dit wordt aangeboden door het gemeentebestuur als blijk van waardering voor hun inzet voor de inwoners van onze gemeente.