Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Amsterdam, 2 december 2009

Djumbo geeft spetterend optreden tijdens de Philips Ambilight Opening Night van `Alvin en de Chipmunks 2'

Op zaterdagochtend 12 december vindt in Den Haag de Philips Ambilight Opening Night plaats van `Alvin en de Chipmunks 2'. De Nederlandse versie van Alvin en de Chipmunks 2, met de stemmen van o.a. Thomas Berge, Johnny de Mol, Willeke Alberti, Levi van Kempen, Sipke Jan Bousema en Lindsy, Lotte en Svenja van meidengroep Djumbo, gaat in première in Pathé Spuimarkt.

In aanwezigheid van de Nederlandse voicecast wordt deze muzikale film voor het eerst vertoond. Ook is er een spetterend optreden van meidengroep Djumbo.

De Ambilight Opening Night `Alvin en de Chipmunks 2' wordt georganiseerd in samenwerking met Philips Ambilight, 20th Century Fox en de stad Den Haag.

U bent als pers voor dit rode loper evenement uitgenodigd. Aanmelden kan via Cheryl Ho, c.ho@nhp.tv en 020-6301033. U ontvangt dan van ons de benodigde accreditatie-informatie via e-mail.

Evenement: Philips Ambilght Opening Night `Alvin en de Chipmunks 2' zaterdagochtend 12 december 2009, vanaf 11.15 uur in Pathé Spuimarkt in Den Haag
Special: 19 december 2009, 8.30 en 20 december 2009, 7.30 NET5

Over de film `Alvin en de Chipmunks 2'
In ALVIN EN DE CHIPMUNKS 2 zeggen Alvin en zijn vriendjes hun leven als popsterren tijdelijk vaarwel en gaan ze terug naar school. Al snel nemen ze de taak op zich om het muziekprogramma van de school te redden dat in financiële nood verkeert. Door zich in te schrijven in een heuse `battle of the bands' hopen de chipmunks een grote geldprijs te winnen. Onverwachts komen ze hier drie andere zingende Chipmunks tegen: `The Chipettes'
- Brittany, Eleanor en Jeanette. Romantische en muzikale vonken spatten ervan af in dit swingende vervolg op de bioscoophit ALVIN EN DE CHIPMUNKS!

`Alvin en de Chipmunks 2' draait vanaf 21 december in de Nederlandse bioscopen. www.alvinendechipmunks2.nl