Den Haag Marketing

PERSBERICHT 3 december 2009

Winterse Warmte Dagen 12/13 en 19/20 december

DEN HAAG Tijdens de speciale Winterse Warmte Dagen staat de Haagse Binnenstad in het teken van kerstshoppen, evenementen en kortingen. In de weekenden van 12/13 en 19/20 december brengen onder andere zingende kerstbomen, steltenlopers, a capella koren en paardenkoetsen een unieke kerstsfeer naar de stad. Ondernemers bieden gedurende de hele maand bovendien speciale aanbiedingen en als herinnering een mooie foto van jezelf in Haagse wintersfeer.

Slim sfeershoppen in de Binnenstad Op zoek naar het juiste cadeautje, inspiratie, voordeel en een gezellige dag? De Winterse Warmte Dagen bieden de oplossing. Sfeer en shopvoordeel in één. In de speciale flyer vind je coupons voor 10% tot 40% extra kassakorting op je aankopen, een gratis cadeautje bij een diner de fles wijn voor de halve prijs. En als je dan nog niet glimlacht, dan tovert de Witte Wensfee of de Sneeuwkoningin die wel op je gezicht.

Waar Winterse Warmte Wil je je laten fotograferen of de steltenlopers, straattheaterartiesten, koren en trakterende kerstmannen en kerstvrouwen niet missen? Noteer dan deze dagen, tijden en locaties met stip in je agenda!

Zaterdag 12 December 13.00 16.00 uur Grote Marktstraat De Denneweg Plein - Haags Uitbureau (koets)
Zondag 13 December 13.00 16.00 uur Grote Marktstraat Haagscgsche Bluf Passage Haags Uitbureau (koets)

Zaterdag 19 December 12.00 - 17.00 uur Haagsche Bluf 13.00 16.000 uur Grote Marktstraat Prinsestraat Hoogstraat - Haags Uitbureau

Zondag 20 December 12.00 17.00 uur Haagscche Bluf 13.00 16.00 uur Grote Marktstraat Weveeversplaats Passage Hoogstraat

Voor de gratis koetstochten op deze speciale dagen kan je je aanmelden bij City Mondial (tel. 070-4023336). Let op, op is op.

Winterse Warmte programma en aanbiedingen De 'Winterse Warmte' kortingen en aanbiedingen staan in de speciale flyer, die verkrijgbaar is in de deelnemende winkels in de Haagse Binnenstad, bij de VVV aan de Hofweg of te downloaden via www.puurdenhaag.nl.

Stichting Marketing Haagse Binnenstad De Stichting Marketing Haagse Binnenstad heeft als doelstelling het éénduidig promoten van de Haagse Binnenstad. Zij doet dit via een lokale en regionale consumentencampagne gericht op shoppen, cultuur en uitgaan in de Haagse Binnenstad.


-Einde persbericht-

Noot voor redactie