TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-11-2009

Themakanaal Sterren.nl
STERREN.NL AWARDS

TROS REIKT STERREN.NL AWARDS UIT

De TROS reikt dit jaar voor het eerst de Sterren.nl Awards uit tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 12 december in het Gelredome Arnhem. De Grootste Familie van Nederland wil met de Sterren.nl Awards de Nederlandse artiesten extra in het zonnetje zetten en het publiek hun favorieten laten kiezen. Bezoekers van de website www.sterren.nl kunnen hun stem uitbrengen voor de beste artiest en het beste lied van 2009. Per categorie zijn tien kanshebbers geselecteerd op wie vanaf vrijdag 20 november gestemd kan worden.

Beste nieuwkomer
2009 is een goed jaar voor nieuw Nederlandstalig talent. Mede door talentenjachten als de Sterren.nl Academy is Nederland weer een aantal artiesten rijker. Voor deze 'nieuwkomers' is een aparte categorie in het leven geroepen. De genomineerden in de categorie 'beste artiest' bepalen wie volgens hen de 'beste nieuwkomer' is.

Stemmen kan via www.sterren.nl/awards van vrijdag 20 november t/m donderdag 10 december 2009.

Op tweede kerstdag, zaterdag 26 december, zendt Sterren.nl een registratie uit van de prijzenregen in het Gelredome. STERREN.NL AWARDS: DE WINNAARS is tussen 15.00 en 16.00 uur te zien op het themakanaal. De uitzending wordt op zondag 27 december herhaald op hetzelfde tijdstip.