Ingezonden persbericht


Beuningen, 9 juli 2009

Winterse oproep in tropische temperaturen

Beuningen - Alhoewel de temperatuur vorige week tot ongekende hoogte steeg, ontvingen alle ondernemers in de gemeente Beuningen alweer de eerste brief van BEUNINGEN ON ICE. Het succesvolle ijsfestijn, dat dit jaar plaatsvindt van zaterdag 12 december 2009 t/m zondag 3 januari 2010 op het Asdonckterrein in Beuningen. Terwijl iedereen aan de ijsco zat werd ondernemend Beuningen per brief gevraagd als Sponsor of Vriend deel te nemen aan de tweede editie van dit sfeervolle winterevenement voor jong en oud.

Het winterspektakel, dat vorig jaar zo'n 45.000 bezoekers trok, wordt dit jaar uitgebreid. Naast de ijsbaan komt een aparte ijsbaan van ca. 100 m2 voor kinderen tot 8 jaar. Bovendien wordt de horeca uitgebreid met de Schaatshut: een bruine kroeg in winterse sferen, die dagelijks geopend is voor iedereen en waar muziek en gezelligheid de boventoon voeren. De corridor, tussen de ijsbaan en de horecaruimten, wordt verbreed en dankzij de glaswand en de Koek en Zopie zal het ook hier aangenaam vertoeven zijn tussen het schaatsen door.

Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst van het evenement naar een maatschappelijk doel binnen de gemeente Beuningen. Het bestuur van de stichting Beuningen On Ice buigt zich momenteel over de verschillende aanvragen die hiervoor zijn binnengekomen.

Wilt u ook meewerken aan dit maatschappelijke evenement en Sponsor of Vriend worden? Neem dan contact op met Ton Hendrix (06-53388881) of Fons van den Donk (06-54273125) of ga naar de website www.beuningenonice.nl voor meer informatie.