Ingezonden persbericht



Opening nieuwe parochiekantoor Weert-Zuid en
presentatie van het boek over de St. Josephparochie

Op zaterdag 12 december is er een open dag voor alle geïnteresseerden in de nieuwe Multi Functionele Accommodatie, het MFA-gebouw Keent aan het St. Josephskerkplein 3. Het kerkbestuur van parochiecluster Weert-Zuid wil zich hierbij aansluiten. Ook het parochiekantoor aan het St. Jozefskerkplein 2 is die dag van 11.00 tot 16.00 uur open. In dit parochiekantoor is de administratie van de St. Josephparochie en de parochie Verrezen Christus nu samengebracht. Diezelfde zaterdagavond zal het parochiekantoor ingezegend worden, aansluitend aan de H. Mis van 19.00 uur in de St. Josephkerk.

Tevens wordt bij die gelegenheid het boek over 75 jaar geschiedenis van de St. Josephparochie gepresenteerd. Lang verwacht en dan is het er toch gekomen! De titel luidt: "Parochie St. Joseph, Keent. Van een plattelands- naar een stadsparochie in woord en beeld." De redactie zal het eerste exemplaar feestelijk overhandigen aan pastoor J. Rosenhart. Het kerkbestuur van parochiecluster Weert-Zuid, voorheen St. Josephparochie en parochie Verrezen Christus, nodigt alle parochianen en geïnteresseerden uit hierbij aanwezig te zijn.

Degenen die op het boek hebben ingetekend, kunnen dat die zaterdagavond afhalen, aansluitend aan het officiële gedeelte (vanaf 21.00 uur tot 22.00 uur), zondag aansluitend aan de H. Mis (10.45-11.30 uur), of in de weken daarna op het parochiekantoor tijdens de openingsuren. Dan is ook een DVD met beeldmateriaal beschikbaar voor E 2,50 als bijlage bij het boek en E 7,50 bij losse verkoop. Mensen die alsnog een boek willen kopen, kunnen dat op het parochiekantoor verkrijgen à E 24,50 per exemplaar. Het parochiekantoor is maandag- tot en met vrijdagochtend geopend van 10.00-12.00 uur.

Iedereen is van harte welkom zowel bij de open dag van de MFA Keent zaterdag 12 december van 11 tot 16 uur als 's avonds bij de inzegening van het nieuwe gezamenlijke parochiekantoor en de boekpresentatie aansluitend aan de H. Mis van 19 uur in de St. Josephkerk.



Ingezonden persbericht