Politie Zeeland


---


Z-3618-2009 Diefstal uit woning, Terneuzen
Tussen vrijdagavond 22.05 uur en vrijdagnacht 02.20 uur is er ingebroken in een woning aan de Geulstraat in Terneuzen.
Uit de woning zijn beeldapparatuur en sieraden met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het schadebedrag is onbekend.

W-3619-2009 Diefstal scootmobiel, Vlissingen
Vrijdagavond tussen 18.30 uur en 23.30 uur is, vanuit een portiek van een flat aan de de Meesterstraat in Vlissingen, een scootmobiel weggenomen.
De scootmobiel stond met een lege accu, op slot in het portiek. De waarde van het voertuig is onbekend.

O-3620-2009 Diefstal uit winkel, Krabbendijke
In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.25 uur is er ingebroken in een drogisterij in Krabbendijke.
Rond genoemd tijdstip werden de eigenaars van de drogisterij, die boven de winkel wonen, wakker van lawaai in hun winkel.
Het echtpaar ging naar beneden en zagen drie personen in de winkel. Nadat de mannelijke eigenaar van het pand iets riep ging het drietal ervandoor.
Uit de winkel zijn een nog onbekend aantal dozen met parfum weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

W-3621-2009 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur is een 42-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Scheldestraat in Vlissingen, aangehouden wegens rijden onder invloed.
Kort daarvoor zagen surveillerende agenten een auto stapvoets en slingerend over de Scheldestraat rijden. Toen de bestuurder van de auto, na een stopteken genegeerd te hebben, stopte voor het rode verkeerslicht spraken de agenten hem aan. Uit een blaasproef op straat bleek dat de man teveel had gedronken. Omdat ademanalyse op het politiebureau niet lukte is bloed voor een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

O-3622-2009 Diefstal uit bedrijfspand, Krabbendijke
Tussen vrijdagmiddag 15.30 uur en zaterdagochtend 07.20 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Oostpolderweg in Krabbendijke.
Uit het pand is computerapparatuur met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het schadebedrag is onbekend.