Ingezonden persbericht



Braziliaanse aanbiddingsgroep

bezoekt Nederland

Tientallen zangers, dansers en muzikanten van ´Diante Do Trono´ (Voor Uw Troon) uit Brazilië komen van 8 tot en met 10 januari naar Nederland om hun medewerking te verlenen aan de conferentie ´Nederland voor Christus´. Diante Do Trono is een organisatie die menigten tot wel 1,2 miljoen mensen bereikt met het evangelie. Duizenden kwamen tot geloof of tot vernieuwing in hun geloof. De conferentie vindt plaats op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Het thema van de conferentie is ´Nederland voor Christus´ waarin aanbidding van God en voorbede voor Nederland centraal staat. Naast de aanbiddingsdiensten onder leiding van de Braziliaanse groep spreekt Jan Sjoerd Pasterkamp en is Peter van Essen gastheer. Het weekend is verder gevuld met muziek, dans, theater, woordverkondiging en workshops in diverse disciplines. Denk aan workshops over Geloofsopbouw in je Bediening, Dans en Theater, Leiderschap in Aanbidding, Voorbede en Kunst als Aanbidding.

Peter van Essen is bekend als producer van de Opwekkings-cd, zijn vioolspel en van zijn liederen en vertalingen. Hij geeft ook onderwijs over aanbidding via zijn stichting ´Bouw Uw Troon´.

Jan Sjoerd Pasterkamp heeft jarenlang met zijn vrouw Coby in Papua New Guinea als zendeling gewerkt. Daarna hebben zij nog vier jaar in de zending in Japan gewerkt. Door de jaren reisde Jan Sjoerd erg veel, sprak tijdens veel conferenties en schreef veel studies voor leiders in diverse landen. Jan Sjoerd is momenteel vice-voorzitter van de Verenigde Pinkster en Evangelie Gemeenten, een Pinksterbeweging met ongeveer 170 gemeenten. Hij is verder voorzitter van de Stichting Herstel, bekend van het blad Herstel en de grote Herstel Zomerconferenties. Daarnaast is hij bestuurslid van Derek Prince Ministries en nauw betrokken bij diverse andere organisaties en stichtingen.

Deze conferentie wordt georganiseerd door zendingsorganisatie Children Asking en Stichting ´Bouw uw Troon´. Children Asking is een Nederlands/Braziliaanse zendingsorganisatie die met leerplekadoptie en een door henzelf ontwikkeld onderwijsprogramma kinderen in de risicogebieden van Brazilië helpt. Met deze werkwijze wil de stichting de liefde en barmhartigheid van Jezus Christus zichtbaar maken in een wereld zonder hoop. Kijk op www.childrenasking.org voor meer info over deze stichting. Stichting Bouw uw Troon heeft als doel om creatieve bedieningen in de Gemeente van Jezus Christus te stimuleren. Dit doet zij door het organiseren van de cursus voor Aanbidding En Bediening en het verzorgen van aanbiddingsavonden. Ook verzorgt zij onderwijs in gemeentes. Meer info: www.bouwuwtroon.nl.

Meer info over deze bijzondere conferentie kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kan ook een link worden gevonden naar de pagina waar geïnteresseerden zich voor deze conferentie kunnen opgeven.




Ingezonden persbericht