Ingezonden persbericht


Noordwijk, 12 december 2009

KERSTMAN OFFICIEEL ONTHAALD IN NEDERLAND

De Kerstman groeit in populariteit. Dat merkte hij gisteren toen hij voor de vierde keer op rij met een officiële intocht werd onthaald in Nederland. Onder luid gejuich van honderden kinderen en hun ouders zette de Kerstman - zoals de jonge traditie het wil - weer voet aan de grond in Noordwijk.

De Kerstman had voor Nederland ook een primeur in petto. Hij heeft z'n Amerikaanse make-over teruggedraaid en arriveerde in de authentieke kledij die zijn ware traditie en klasse weergeeft.

Niet alleen werd de Kerstman officieel onthaald, ook heeft hij zijn intrede gemaakt in zijn residence, zijn officiële verblijf tijdens de decembermaand. Hij ontving de sleutel van zijn residence uit handen van Burgemeester Groen en Wethouder de Lange. Vanuit deze residence zal de Kerstman deelnemen aan verschillende activiteiten.

Zijn intocht is tevens het traditionele startschot van de vierde editie van Kerstdorp aan Zee. Een evenement van 9 t/m 27 december met tal van culinaire, culturele en sportieve activiteiten. Meer informatie en een overzicht van alle evenementen zijn te vinden op www.kerstdorpaanzee.nl.