Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

NERGENS ZOVEEL, ZO LANG EN ZO LEUK KERST ALS OP NICKELODEON!

Amsterdam, 17 november 2009

Van 12 december t/m 1 januari staat Nickelodeon maar liefst eenentwintig dagen lang in het teken van kerst! We vieren de kerstdagen ook dit jaar weer zeer uitgebreid met een speciale programmering. Dus haal de kerstkransjes in huis, zorg voor een mooie kerstboom, nodig je familie gezellig uit en maak je klaar voor exclusieve kerstspecials en de leukste kerstuitzendingen van je favoriete Nickelodeon series.

Maar voordat het zover is staan eerst twee spannende ontknopingen op de agenda. Op vrijdag 4 december is de allerlaatste aflevering te zien van Slot Marsepeinstein. Zal pakjesavond voorgoed veranderen? Of zal Jonas het voortbestaan van Sinterklaas veilig weten te stellen? Op 5 december kun je van 09.15 - 16.05 uur genieten van de Slot Marsepeinstein Marathon, waarbij alle afleveringen achter elkaar te zien zijn.

Op vrijdag 4 december is eveneens de ontknoping van dit seizoen van de kijkcijferhit Het Huis Anubis te zien! De tijd begint te dringen en de club moet de Traan van Isis zien terug te krijgen. Ze zetten alles op alles, maar gaat het ze lukken? In 2010 keert Het Huis Anubis terug met een nieuwe reeks.

Eenentwintig dagen kerst
Van 12 december tot en met nieuwjaarsdag is het eenentwintig dagen lang Kerst op Nickelodeon! Een uitgebreide en speciale kerstprogrammering waarbij we alvast een aantal hoogtepunten voor je op een rijtje zetten:

Op 16 december is om 17.00 uur de special Fairly Odd Parents: Vrolijk Wensmis! te zien. Het maakt Timmy niet echt uit als hij niet alles krijgt wat op zijn verlanglijstje stond. Omdat Timmy toch alles kan wensen wat zijn hartje begeert, wenst hij voor al zijn vrienden speciale coupons. Met deze coupons kunnen zij een cadeau naar keuze wensen. Wat hij echter niet verwacht, is dat iedereen de coupon gebruikt om nog meer coupons te wensen! Met natuurlijk alle gevolgen van dien...

Natuurlijk is onze vrolijke gele vriend ook van de partij tijdens de kerstperiode! Op 17 december kun je om 17.00 uur kijken naar de speciale aflevering SpongeBob: Vast in de vriezer, waarbij we aanwezig zijn bij het jubileum van snackbar de Krokante Krab. Meneer Krabs roept iedereen bij elkaar voor de grote avond en alles gaat voortvarend, totdat er iets niet helemaal goed gaat met de vriezer...

In de film Animaniacs: Wakko's Wish wil Koning Salazar van het koninkrijk Warnerstock het hele land overheersen en stuurt zijn handlanger naar het dorp om hoge belastingen te innen van alle inwoners. Om aan alle ellende te ontsnappen gaat Wakko op zoek naar een wensster. Enthousiast vertelt hij aan alle dorpsbewoners dat de eerste die de ster aanraakt, een wens mag doen. De Animaniacs proberen elkaar de loef af te steken om als eerste de wensster te vinden. Animaniacs: Wakko's Wish is op 22 december om 17.00 uur te zien.

De tv-film Merry Christmas, Drake & Josh is op 25 december om 17.00 uur te zien. Drake & Josh zijn door een winkelcentrum ingehuurd om de kerstman en zijn hulpje te spelen. Een lief meisje vraagt aan de kerstman (Drake) of hij haar de beste kerst ooit wil bezorgen. Drake, een beetje afgeleid, belooft het haar. Niet veel later organiseert Drake een feestje dat compleet uit de hand loopt en er voor zorgt dat Josh onterecht in de cel belandt. Zie dan maar eens voor die speciale kerst van het meisje te zorgen!

Een speciale aflevering van de successerie iCarly mag natuurlijk niet ontbreken! Als Carly, op dat moment vreselijk boos op Spencer, wenst dat ze een normale broer zou hebben, laat de kerstengel Mitch haar zien hoe haar leven er dan uit zou zien. iChristmas: zaterdag 26 december om 18.45 uur.

De highlights voor de maand december:

* 05 december om 09.15 uur: Marathon Slot Marsepeinstein
* 04 december om 19.15 uur: Het Huis Anubis (de ontknoping!)
* 14 december om 17.00 uur: True Jackson: Telling Amanda
* 15 december om 17.00 uur: Kerstspecial: Pinguins Christmas Caper
* 16 december om 17.00 uur: Fairly Odd Parents: Vrolijk Wensmis!
* 17 december om 17.00 uur: SpongeBob special: Vast in de vriezer
* 18 december om 17.00 uur: Film: Kerstmis met Barry
* 20 december om 18.45 uur: iCarly: kerstspecial iChristmas
* 21 december om 17.00 uur: Film: Spectacular!
* 22 december om 17.00 uur: Animaniacs: Wakko's Wish
* 23 december om 17.00 uur: SpongeBob special: Vast in de vriezer
* 24 december om 17.00 uur: Film: Kerstmis met Barry
* 25 december om 17.00 uur: Merry Christmas Drake & Josh
* 26 december om 18.45 uur: iCarly: kerstspecial iChristmas
* 28 december om 17.00 uur: Film: Madeleine
* 29 december om 17.00 uur: Fairly Odd Parents: Vrolijk Wensmis!
* 30 december om 17.00 uur: Merry Christmas Drake & Josh
* 31 december om 17.00 uur: Film: Everyone's Hero
* 01 januari om 17.00 uur: Film: A Little Princess

HET WORDT EEN HEERLIJKE DECEMBERMAAND OP NICKELODEON!

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.