Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome Derek Ogilvie ontsteekt Jumbolichten
Kerstfair in hemelse sfeer bij Aviodrome

Lelystad, 1 december 2009 - De tijd vliegt, zoals zoveel bij de Aviodrome...: Sint Nicolaas is nog niet eens vertrokken en er wordt alweer gewerkt aan kerstdagen in luchtvaartsfeer...! Zo zal er in het weekend van 12 en 13 december bij de Aviodrome op de luchthaven Lelystad een heuse kerstmarkt plaatsvinden, met daaromheen kerstactiviteiten voor het hele gezin.

Kerstfair in sprookjesachtig decor
In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december wordt de Aviodrome omgetoverd tot een sprookjesachtig winterdecor met duizenden lichtjes, vuurkorven, kerstbomen en kerstversieringen. Het middelpunt van dit gezellige weekend is de Kerstfair. Vele standhouders bieden allerlei stijlvolle producten aan, waaronder handgemaakte cadeau- en kerstartikelen en exclusief glaswerk en sieraden. Tientallen stands, glühwein, warme chocolademelk en kerstmuziek, brengen bij iedere bezoeker het ultieme kerstgevoel naar boven.

Derek Ogilvy ontsteekt Jumbolichtjes
Een bijzonder onderdeel van het avondprogramma, dat op zaterdagavond 12 december tussen 18.00 uur en 21.00 uur plaatsvindt, is het ontsteken van duizenden (merendeels led-) lampjes op de Boeing 747 Jumbojet. Deze indrukwekkende blikvanger wordt dan onthuld door niemand minder dan Derek Ogilvie, beter bekend als de Babyfluisteraar. Iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil bijwonen, is van harte welkom. Het avondprogramma is gratis toegankelijk en zal muzikaal begeleid worden door het Flevo's Mannenkoor. De Kerstfair is tijdens het avondprogramma geopend, het museum zal deze avond echter gesloten zijn.

Dagelijks verlicht
De Jumbojet zal na 12 december dagelijks vanaf zonsondergang verlicht zijn. Toegang tot de Kerstfair bedraagt ¤ 5,- voor volwassenen en ¤ 2,50 voor kinderen. Voor toegang tot de Kerstfair en het museum betaalt men de reguliere toegangsprijs. De Kerstfair is op zaterdag 12 december van 10.00 uur tot 21.00 uur geopend en op zondag 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur. Standhouders kunnen zich nog aanmelden via publieksevenementen@aviodrome.nl. Het familieluchtvaartpark is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0900 - AVIODROME (0900 - 284 63 76).

De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is hét nationaal luchtvaart-themapark van Nederland en is het gehele jaar geopend. Het luchtvaart-themapark Aviodrome, sinds 2003 gevestigd op Lelystad Airport, heeft naast een binnenexpositie van zo'n 6000 m' en een grootbeeld-filmtheater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Voor jong en oud is de Aviodrome zowel leuk als leerzaam.

Kijk voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto

* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl

* Website: www.aviodrome.nl




Ingezonden persbericht