Gemeente Tilburg

Zaterdagmiddag 12 december a.s. vindt de veiling plaats van de unieke kunstwerken van T huis van KANT. De veiling wordt gehouden in het Audax Textielmuseum Tilburg, Goirkestraat 96, en u bent van harte welkom vanaf 15.00uur!

Bijna een jaar geleden stelde Bureau Cultuurmakelaar een eenvoudig, karakteristiek Tilburgs arbeidershuisje voor een jaar ter beschikking aan KANT social design. Dit werd T huis van KANT. Het afgelopen jaar werkten vrouwen uit vele culturen samen met de volgende twaalf kunstenaars; Atty Bax, Bart Hess, Hanneke Klinkum, Luuk Fikken, Riet Mutsaers, Marita Kratz, Marc Mulders, Haitske Teunissen, Danielle van Broekhoven, Reinoud van Vught, Chantal Rens, Sigrid Calon en Koen Delaere. De kunstenaars maakten de ontwerpen, samen met óf geïnspireerd door de vrouwen. Het huis is nu zowel van binnen als van buiten geheel bedekt met haakwerk, een prachtig gezicht!

De fraaie en unieke kunstwerken kunt u nu aanschaffen tijdens de veiling van a.s. zaterdag. Veilingmeester is de heer Harry van den Berselaar. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus graag reserveren svp door te mailen naar marieke@kantsocialdesign.nl De opbrengst komt ten goede aan stichting KANT.

Wij hopen u op 12 december te mogen begroeten!