Gemeente Stein


Vrijwilligersfeest gemeente Stein geslaagd

Zondag 13 december jl. vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de gemeente Stein plaats in het Maaslandcentrum te Elsloo. Ook dit jaar wilde de gemeente weer op feestelijke wijze haar waardering en dank tonen aan alle vrijwilligers en mantelzorgers binnen de gemeente. Daarom gaf zij opdracht aan Partners in Welzijn om een feestelijke avond te organiseren voor hen.

Diverse (lokale) artiesten, een lekker hapje en drankje en het sfeervol versierde Maaslandcentrum vormden enkele ingrediënten voor de gezellige feestavond. Maar het hoofdingrediënt van deze feestavond waren natuurlijk de vrijwilligers zelf!
In grote getale zijn de vrijwilligers van de gemeente Stein naar het Maaslandcentrum gekomen. De gezelligheid is ook op de gevoelige plaat vastgelegd, u kunt de fotoâs binnenkort bekijken op www.vrijwilligersfeest-stein.nl

Onze speciale dank gaat uit naar Thea en Bick en alle medewerkers van het Maaslandcentrum, Bakkerij Steevens, Wine & More en Wino Bergmans uit Elsloo die deze gezellige avond mede mogelijk hebben gemaakt!