Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 9 december 2009

The Upper Deck is geopend!

Veertig jaar geleden zette de mens de eerste stap op de maan. Dinsdag 8 december was de dag dat genodigden de eerste stap hebben gezet in de nieuwe evenementenlocatie The Upper Deck. Na een spannende lasershow waarbij een figuurlijke stap werd gezet, was de unieke locatie aan het Gooimeer officieel geopend.

Het huiskamer gevoel kwam bij de gasten sterk naar boven. Er stonden mensen bij de bar, in de keuken, op het terras en er hingen mensen aan de lange eettafel en in de comfortabele banken. Ze werden verwend met een 7 gangen diner en voor de laat blijvers stond de Febo-wand klaar. De gasten waren erg enthousiast. Roland Kleve, directeur van De Boer Tenten, voelde zich als een vis in het water in The Upper Deck. "Deze locatie ziet er zo geweldig uit, de passie spat er vanaf", vertelt hij terwijl hij geniet van een hamburger van wagyu beef die door een van de stewardessen hem werd aangereikt vanuit een vliegtuigtrolley. Dion Bartels noemde de locatie een all weather locatie: zeer centraal gelegen, landelijk, waterijk en midden in de natuur. The Upper Deck is gevestigd op de bovenste verdieping van het mediterraans aandoende clubhuis van golfbaan Naarderbos. Vanaf de bovenste verdieping van het riant opgezette gebouw heeft u een vrij uitzicht van ruim 10 kilometer over het Gooimeer. The Upper Deck is een multifunctionele ruimte van 230 m2 met een geweldig dakterras van 150 m2. De ruimte leent zich uitstekend voor een vergadering, presentaties, borrels en feestjes. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit producten van de ambassadors van The Upper Deck. Denk hierbij aan B&O, Apple en Special Trees.

ijsselmeerweg 100 | 1411 dl naarden | tel.: 035 751 55 75 welcome@theupperdeck.nl | www.theupperdeck.nl
abn amro 411332333 | kvk 32158041 | btw nr. 821191056 b01

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie, interviews en/of beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met: Richelle Boon - PR manager T: 06 235 62 580 E: Richelle@theupperdeck.nl Remco Smits - Directeur T: 035 751 55 75 E: Remco@theupperdeck.nl -----------------------

Citaten opening van The Upper Deck
8 december 2009

Advocaat Dion Bartels noemt deze locatie een all weather locatie: zeer centraal gelegen, landelijk, waterijk en midden in de natuur. Dion telt nu zijn zegeningen en ziet met vertrouwen 2010 tegemoet. Dat hij iets gaat doen op het gebied van belangenbehartiging/commercie lijkt dan ook voor de hand te liggen.

Roland Kleve, directeur van De Boer Tenten, voelde zich als een vis in het water in The Upper Deck. "Deze locatie ziet er zo geweldig uit, de passie spat er vanaf", vertelt hij terwijl hij geniet van een hamburger van wagyu beef die door een van de stewardessen hem werd aangereikt vanuit een vliegtuigtrolley. Er is hier gebruik gemaakt van prachtige hoogwaardige materialen. Onlangs lanceerde hij met De Boer Tenten een nieuwe tijdelijk structuur, genaamd het Spectrum. Deze structuur is ook gemaakt van hoogwaardige producten en is overal inzetbaar.

"The Upper Deck is een ware experience", zegt Arthur van Essen, directeur American Express Nederland. "De Centurion Card van American Express, die in één van de bijzondere vazen tentoongesteld wordt, bestaat ondertussen vijf jaar en het feest moet nog maar beginnen!"

Omar Munie, de jonge tassen ontwerper, vertelde mij dat hij de laatste hand aan het leggen is aan de gadgets voor de Samsung Ladyphone welke zondag op de miljonair fair wordt gepresenteerd door Yfke Sturms.

Egbert Mulder, CEO van GMG, exploiteert inmiddels zes golfbanen. Vanaf het terras van The Upper Deck keek hij op de brasserie van Golfbaan Naarderbos waar die avond een diner van de NGF voor 120 gasten plaats vond. Mulder verwacht in april ook zijn nieuwe restaurant in het multifunctionele gebouw te hebben geopend. Op het moment is hij druk bezig om een soortgelijk concept te ontwikkelen in Utrecht en in Rotterdam.