Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 12.15 uur

Utrecht, 13-12-2009

Beet van politiehond

ZEIST- Op zondagochtend werd een man gebeten door een politiehond. Omstreeks 02.30 uur was een man (gegevens onbekend) zich erg vervelend aan het gedragen op de Slotlaan. De man werd aangesproken op zijn gedrag, maar luisterde totaal niet en bleef lastig naar de agenten en andere personen. De agenten besloten de man aan te houden en een hondengeleider kwam erbij, om te voorkomen dat andere personen zich met de aanhoudingen zouden bemoeien. Kennelijk zag de man het gevaar van de hond niet want hij draaide zich naar de politiehond toe en de politiehond beet in de arm van de man. De man werd aangehouden en werd meegenomen naar het bureau. De man liep licht letsel op.

Bromfiets in brand

BILTHOVEN- Op zondagochtend 123 december werd een bromfiets vernield door brand. Omstreeks 04.20 uur kreeg de politie de melding dat een bromfiets in brand stond aan de Jan Steenlaan. De bromfiets raakte zwaar beschadigd. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Binnensticht.

Autombilist aangehouden

MAARTENSDIJK- Op zaterdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij op verschillende personen had ingereden. Omstreeks 23.10 uur waren verschillende personen aanwezig op de Dorpsweg. Een 19-jarige automobilist uit De Bilt reed met hoge snelheid over de weg terwijl hier een aantal personen op de weg stonden. Dit was ter hoogte van het jeugdcentrum. Verschillende personen moesten opzij springen om niet te worden aangereden. De bestuurder reed vervolgens ook nog tegen een hek aan. De politie werd gewaarschuwd en de bestuurder werd direct aangehouden.