Politie Gelderland-Zuid

Agressie na horecabezoek

Nijmegen, 13-12-2009 o Zaterdagnacht zijn 2 mannen in Nijmegen aangehouden. Een 37-jarige man kon het niet verkroppen dat hij bij een café werd geweigerd; n ander koos voor een alternatief toilet.

De 37-jarige verdachte die om 00.30 uur op de Grotestraat werd aangehouden, bleek even daarvoor geweigerd door uitbaters van een café. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Na zijn weigering gooide hij meerdere keren met zware houden voorwerpen naar de portiers. Hij zit vast voor poging tot zware mishandeling. Deze verdachte is zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Een 42-jarige man uit Gemert werd door mountainbikers van de politie betrapt terwijl hij rond 04.45 uur stond te urineren tegen de pui van een bakkerij. Toen de verdachte bekeurd werd, weigerde hij zijn naam op te geven of een identiteitsbewijs te tonen. Tijdens de aanhouding die hierop volgde verzette de verdachte zich hevig en sloeg een politieman enkele malen in het gezicht. Ook deze verdachte is na zijn aanhouding ingesloten voor verder verhoor. (1)

Laatst gewijzigd 13-12-2009 13:27 | © Regio Gelderland-Zuid |