Politie Midden- en West Brabant

District Oosterhout

Oosterhout, 13-12-2009

Jongen aangehouden voor vernielen bushokje

OOSTEIND: De politie kreeg zondag om 05.45 uur melding van een getuige die zojuist een jongen had aangehouden voor vernieling van een bushokje. De getuige was wakker geworden van een harde klap en zag de jongen wegrennen. De getuige greep de jongen in de kraag. De politie nam de 17-jarige jongen uit Oosteind mee naar het politiebureau. Hij zou in de Hoogstraat een bushokje hebben vernield door middel van vuurwerk. De verdachte mocht zelf zijn ouders bellen. Tegen hem wordt dossier opgemaakt.

Man aangehouden na mishandeling

RIJSWIJK: Een 20-jarige man uit Giessen alarmeerde zaterdag om 23.20 uur de politie, nadat hij door een bekende in het gezicht was
geslagen. De 20-jarige man verklaarde tegenover de politie dat hij op een feest was en hier door een bekende uit het niets op zijn gezicht was geslagen. Hij hield hieraan een verwonding in het gezicht over. De politie nam aangifte van de man op en hield een 44-jarige man uit Giessen aan. De verdachte verklaarde de man te hebben geslagen omdat hij vervelend deed. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Man aangehouden voor rijden onder invloed na ongeval

DUSSEN: De politie hield zaterdagavond om 19.45 uur een 53-jarige man uit Dussen aan in zijn woning. De man was in Raamsdonksveer op de Keizersdijk met zijn auto tegen een paaltjes aan gereden en vervolgens doorgereden. De man werd in zijn woning aangehouden en verklaarde tegenover de politie dat hij er thuis pas achter kwam dat hij een band was verloren en enkel op de velg reed. Hij bleek onder invloed van alcohol. Op het politiebureau bleek uit een ademanalyse een uitslag van 910 ug/l. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 11 uur. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-12-2009 16:28 | © Regio Midden en West Brabant |