JCI Amsterdam International wint Internet Award 2009


Jury prijst website en agenda Junior Chamber International - Amsterdam International

AMSTERDAM, 20091213 -- Junior Chamber International - hét netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar met een focus op persoonlijke ontwikkeling - reikt jaarlijks de Internet Award uit aan de kamer die het meest effectief en succesvol via internet communiceert, zowel intern als extern. Dit weekend werd JCI Amsterdam International geëerd met de Internet Award 2009. De huidige voorzitter Jennifer Delano en 2010 voorzitter Marion de Groot namen de award en felicitaties in ontvangst.

[Foto Jennifer Delano met de Internet Award 2009] JCI Amsterdam International richt zich op expats en internationaal gerichte ondernemende mensen. Het is de enige Engelssprekende kamer van Nederland. Dit jaar is gestart met het project InterCultural Entrepreneurship Congress dat in april 2010 plaats gaat vinden op de Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast was ze aanwezig op de I'm Not A Tourist Fair in de Beurs van Berlage. Ook via internet worden veel contacten gelegd. JCI Amsterdam Internationaal heeft zowel Twitter, Facebook, Hyves en Linkedin-groups.

Onder leiding van JCIAI President 2009 Jennifer Delano werd er veel PR gedaan via internet. Van een groot aantal membermeetings werden Youtubes gemaakt. De foto's werden geplaatst op Flickr en Hyves. Ook was de PR actie voor het landelijkse JCI project Nothing but Nets op de Dam, Amsterdam een succes. Er werd gepubliceerd in diverse landelijke kranten.

JCI Amsterdam International is de enige Engelstalige kamer van JCI in Nederland die zich richt op expats. JCIAI biedt training, business opportunity's en netwerken met internationale focus. Meer informatie op www.jciai.nl

Jennifer Delano - Pr agent en JCIAI President 2009 - runt als agent het bureau JenJenPR dat PR Stunts opzet en uitvoert. Meer informatie: www.JenJenPR.nl