KRO

Op zoek naar vakantieliefdes van toen in KRO Memories

Uitzenddatum: 14/12/2009

Mensen van alle leeftijden vertellen over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? Presentator Anita Witzier gaat in deze aflevering van KRO Memories onder andere op zoek naar de oude vakantieliefde van Annette: Salvatore uit Sicilië.

Annette en Salvatore
Zij blond en Nederlands, hij een charmeur en Italiaan. Wat begon in 1982 op Sicilië als een vakantieliefde heeft altijd doorgesudderd. Hoogste tijd dus om elkaar weer te zien en dat gebeurt op de plek waar het toen allemaal begon; Toarmina, Sicilië.

Simone en Mirjam zoeken Franck
Na een vurige vakantieliefde tussen Mirjam en de Franse Franck komt de hele Franse familie overladen met cadeaus aan bij het Zaanse gezin. Terwijl de liefde voor Franck bij Mirjam is wegebt, vlamt deze juist op bij haar zus Simone.

Fannie en Paul
De 15 jarige Haagse Paul komt in het kleine dorpje Rekken terecht wanneer hij niet meer thuis kan blijven wonen. Daar ontmoet hij Fannie de dochter van het schoolhoofd. De klassenverschillen tussen de twee en maakt hun verboden liefde extra spannend.

KRO Memories, maandag 14 december om 21.10 uur bij de KRO op Nederland
1.