Gemeente Woerden

Mijn wijk bloeit! Presentatie conceptwijkvisie Bloemen- en Bomenkwartier

03-12-2009
Op 14 december bent u van harte welkom bij de presentatie van de concept-wijkvisie voor het Bloemen- en Bomenkwartier. Gemeente Woerden en SWW zullen de plannen toelichten tijdens de eindejaarsbijeenkomst van het wijkplatform.

De avond begint om 19.30 uur in basisschool De Wegwijzer, Essenlaan 1, 3442 JE, Woerden. De school is open vanaf 19.15 uur. Kom op tijd, want de eerste 50 bezoekers ontvangen een film over de wijk! Deze film is eerder vertoond op de eerste bewonersavond over de wijkvisie.

Veel wijkbewoners hebben de afgelopen tijd meegedacht en meegepraat over de toekomst van het Bloemen- en Bomenkwartier. Wat moet er gebeuren zodat de wijk ook in de toekomst kwaliteit heeft? Woningen, voorzieningen, onderhoud, verkeer, parkeren. Al deze onderwerpen kwamen aan bod. Inmiddels zijn alle meningen tegen elkaar afgewogen. Daarbij is ook meegenomen hoe scholen en instanties de toekomst van de wijk zien.
Op 14 december worden de resultaten door de gemeente en SWW aan u gepresenteerd. Daarbij zal duidelijk gemaakt worden wat binnen twee jaar zou moeten gebeuren, wat binnen vijf jaar mogelijk lijkt en hoe het er over tien jaar uit zou kunnen zien.

Vragen? Neemt u dan contact op met Anke van Ansenwoude, team communicatie gemeente Woerden, tel: 0348 428 503, e-mail: ansenwoude.a@woerden.nl