Gemeente Bodegraven

starters in Bodegraven!
(10-12-2009)

Praat mee over de mogelijkheden voor starters in Bodegraven!

Woon je in Bodegraven en voel jij je betrokken bij je woonplaats? Heb je een mening over de mogelijkheden voor starters in Bodegraven of ben je op zoek naar een leuke huur- of koopwoning in de gemeente, maar heb je moeite die te vinden? Kom dan op 14 december naar het `starterscafé' om jouw starterervaringen met ons te delen.

Starterscafé

Op maandagavond 14 december organiseren de gemeente Bodegraven en Mozaïek Wonen een `starterscafé' in het Evertshuis voor starters op de woningmarkt. Tijdens deze avond kunnen starters ervaringen met elkaar uitwisselen, met de gemeente en met Mozaïek Wonen. De gemeente gaat graag met hen in gesprek over oplossingen voor problemen, die zij mogelijk tegen kunnen komen als starter.

Wat wordt er met de resultaten gedaan?

Onlangs is een woningmarktonderzoek afgerond. Daaruit bleek onder andere dat er te weinig starterwoningen zijn in Bodegraven. De gemeente en Mozaïek Wonen horen daarom graag van de starters zelf waar zij behoefte aan hebben. De resultaten van het `starterscafé' zijn bedoeld als verdieping op het woningmarktonderzoek.

Meer informatie

Het `starterscafé' begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. Alle starters in Bodegraven kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Rick Joosten, adviesbureau Companen via joosten@companen.nl. Aanmelden is praktisch voor de organisatie, maar ook zonder aanmelding zijn starters van harte welkom.