Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaarder verdacht van mishandeling

Publicatiedatum: 14-12-2009 10:03:09

ZEVENAAR - Een 48-jarige inwoner van Zevenaar is in de nacht van zondag 13 op maandag 14 december aangehouden bij zijn woning. De man wordt er van verdacht zijn 42-jarige ex te hebben mishandeld. Bij de woning van de man zou hij de vrouw tegen het hoofd hebben geslagen. Tevens zou hij haar een kopstoot hebben gegeven. Agenten kwamen ter plaatse en spraken met de vrouw. Bij de woning kwamen zij de Zevenaarder tegen en hielden zij de man aan. De reden voor de mishandeling is nog onbekend.
(072995)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


---

Tweetal aangehouden na inbraak auto

Publicatiedatum: 14-12-2009 10:01:56

LUNTEREN- De politie heeft in de vroege ochtend van maandag 14 december een 23-jarige man uit Velp en een 28-jarige Dierenaar aangehouden op de Van Limburg Stirumstraat. Het tweetal wordt ervan verdacht een inbraak te hebben gepleegd in een bedrijfsbus.

De politie zag tijdens surveillance, rond half vijf, een bedrijfsbus staan op de Groen van Prinstererstraat waarvan een ruit was vernield. Naast de auto zouden een aantal goederen staan waaronder een bouwradio en een haspel. Deze zouden waarschijnlijk uit de bestelauto afomstig zijn. Gezien dit feit leek het erop dat de mogelijke daders waren gestoord door de komst van de agenten. Hierop werd er direct een onderzoek gestart waarbij onder meer een politiehond van de politie Gelderland-Midden werd ingezet. Bij een speelveld op de Van Limburg Stirumstraat werden de twee mannen aangetroffen. Beiden werden aangehouden op verdenking van inbraak in de bestelauto. Bij navraag bij de politiemeldkamer bleek de Velpenaar tevens nog een boete van 105 euro open te hebben staan. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van de diefstal.
(073010)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053