Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (51-09)

14 december 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 14 tot en met 20 december 2009

Wethouder Hamerslag leidt Naturalisatiebijeenkomst Wethouder Hanneke Hamerslag leidt dinsdag 15 december vanaf 15.00 uur de jaarlijkse Naturalisatieceremonie in de Burgerzaal van het stadhuis, Raadhuislaan 106.
Dit jaar zijn 87 personen Nederlander geworden; daarvan komen 33 personen voor de landelijke naturalisatieceremonie. Daarnaast komen vijf personen voor bevestiging van de verkrijging van de Nederlandse nationaliteit, zij zijn de afgelopen periode voorgedragen.

Wethouder Mourik slaat eerste paal winkelcentrum Waterland Wethouder Christel Mourik slaat woensdag 16 december om 14.00 uur de eerste paal voor de herbouw van Winkelcentrum Waterland, Vlinderveen 436. In het nieuwe pand komen supermarkt C1000, lunchroom Verhage en diverse dagwinkels. De bijeenkomst begint om 13.30 uur.

Wethouder 't Hart neemt nieuw onderkomen biljartvereniging De Rietlanden in gebruik
Wethouder Gert-Jan 't Hart neemt donderdag 17 december om 19.30 uur het nieuwe onderkomen in gebruik van biljartvereniging de Rietlanden in de dependance van basisschool De Meander aan de Wilhelmina Bladergroenstraat 47.
De Biljartvereniging was voorheen gevestigd in een ruimte van sporthal Waterland. Door de brand in oktober 2008 raakte biljartvereniging De Rietlanden haar onderdak én materiaal kwijt. De vereniging is daarna tijdelijk ondergebracht in café Meiburg. Op de nieuwe locatie aan de Wilhelmina Bladergroenstraat staan nu twee grote en vier kleine matchtafels.