Gemeente Doetinchem

Persbericht, 11 december 2009

Tot eind 2009 meedenken over website van gemeente Doetinchem

De website van de gemeente Doetinchem doet het goed. In de recente Overheidsmonitor staat de gemeentelijke site momenteel op de 48e plaats (van de 441). Toch kan de site altijd beter. Daarom is de gemeente Doetinchem een enquête gestart, waarmee inwoners hun mening over de site kunnen geven. Onder de deelnemers wordt een Achterhoeks prijzenpakket verloot.

De vragenlijst over de website van de gemeente Doetinchem is te vinden op www.doetinchem.nl. De vragen zijn opgesteld door de Universiteit van Utrecht. Met de vragenlijst wil de gemeente de mening van inwoners horen over de kwaliteit van de website. Want hoewel de site veel informatie, producten en diensten biedt, is natuurlijk de grootste vraag of inwoners deze dienstverlening ook wel waarderen. Ook over het taalgebruik en de vormgeving gaan de vragen.

De antwoorden worden gebruikt om de kwaliteit van de website verder te verbeteren. De enquête kan tot en met eind december 2009 worden ingevuld. Deelnemers maken daarbij tevens kans op een prijs: een echt Achterhoeks Prijzenpakket.

Inwoners die los van de enquête tips of opmerkingen hebben voor de website van de gemeente, kunnen deze op elk gewenst moment ook mailen naar website@doetinchem.nl.