Politie Rotterdam Rijnmond

Zondag 13 december 2009

* POLITIE ONDERZOEKT INCIDENT STEEKVLAM IN BAR

ROTTERDAM - De politie in district centrum onderzoekt hoe zaterdagochtend om 03.00 uur acht mensen in een Rotterdamse nachtclub brandwonden opliepen door een steekvlam. Waardoor deze ontstond is nog onduidelijk. Een van de slachtoffers liep derdegraads brandwonden op.
De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat in de kelder van de nachtclub aan het Rodezand mensen gewond waren geraakt door een steekvlam. Ter plaatse troffen agenten acht gewonden aan. Vier gewonden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, twee slachtoffers gingen op eigen gelegenheid en twee anderen werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Er waren ten tijde van het incident naar schatting 200 bezoekers nachtclub. De ontruiming verliep zonder incidenten. De recherche van
district centrum is een onderzoek begonnen en roept alle slachtoffers op om aangifte te doen.


* PEUTER GEWOND BIJ AUTO-ONGEVAL
ROTTERDAM - Bij een ongeval op de oprit van de A20 nabij de Rotterdamse wijk Zevenkamp heeft een 3-jarig jongetje zaterdagmiddag beide benen gebroken.
De 56-jarige bestuurder van een Ferrari verloor de macht over het stuur en kwam rond in bosjes tot stilstand. Het 3-jarige jongetje was bijrijder en raakte bekneld in het voertuig. De brandweer haalde het slachtoffer uit de auto. Het kind werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.