Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 13-12-2009

Drie aanhoudingen na vechtpartij

HOOGERHEIDE: De politie kreeg zondag om 02.30 uur melding van een vechtpartij in de Raadhuisstraat. Bij aankomst bleek dat een groep mensen een horecagelegenheid in wilden, maar dat een van hen er niet in mocht. Er ontstond onenigheid en het conflict escaleerde in een vechtpartij. Een 36-jarige vrouw uit Hoogerheide probeerde het geheel te sussen en werd hierbij meerdere malen geslagen. De vrouw verklaarde tegenover de politie dat de klappen niet voor haar bedoeld waren, maar dat zij tussenbeide wilde komen. De 41-jarige man van de vrouw wilde verhaal gaan halen, maar mocht de gelegenheid wederom niet binnen. Hij zou vervolgens ruiten van de gelegenheid hebben ingeslagen. Er ontstond voor de gelegenheid opnieuw een vechtpartij. De 41-jarige man werd in het gezicht geraakt en raakte gewond.
De politie hield drie personen aan. De 41-jarige man werd aangehouden voor vernieling en omdat hij hinderlijk aanwezig was. Ook zijn een 27-jarige man uit Hoogerheide en een 41-jarige man uit Ossendrecht aangehouden. De 41-jarige man probeerde in bijzijn van de politie naar de andere partij uit te halen. Na verhoor zijn de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor diefstal verlengsnoer

HOOGERHEIDE: Een getuige meldde zondag rond 08.00 uur een diefstal in de Duinstraat. Een onbekende man had hier bij een woning een
verlengsnoer weggenomen. De politie kon korte tijd later een 17-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. Hij verklaarde dat hij het verlengsnoer had weggenomen omdat hij deze thuis nodig had voor de kersverlichting. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Twee aanhoudingen voor mishandeling

ROOSENDAAL: De politie kreeg zaterdag om 03.45 uur melding van overlast aan de Burgerhoutsestraat. Bij aankomst van de politie bleek dat twee jongens mishandeld waren door twee onbekenden bij het Visdonktunneltje. De politie nam aangifte op van een 17-jarige jongen uit Schijf. Hij fietste met een leeftijdsgenootje door het
Visdonktunneltje, toen onbekenden hem bij zijn fiets en nek grepen. Hierna werd hij in het gezicht geslagen. De jongen hield hieraan een dik oog over. De politie hield twee 16-jarige man uit Roosendaal aan voor de mishandeling. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Belg opgelicht met graspakketje

ROOSENDAAL: De politie hield zaterdag rond 15.15 uur een 37-jarige man uit Brussel aan. De politie had het vermoeden dat de man zojuist drugs had gekocht. De verdachte bevestigde dit. De politie hield de man waarvan hij de drugs gekocht zou hebben ook aan. Het gaat om een 25-jarige man uit Roosendaal.
Op het politiebureau bleek dat de fransman 100,- had betaald voor een verpakking met gras. De verdachte gaf toe de Belg te hebben opgelicht.

Beide verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt dossier opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-12-2009 16:24 | © Regio Midden en West Brabant |