Gemeente Roermond

Verwenmiddag voor deelnemers Productiehuis

Donderdagmiddag 10 december jl. genoten vijftien dames, die bij het Productiehuis een traject doorlopen of hebben afgerond, van een welverdiende verwenmiddag. Deze middag werd hen aangeboden en geheel verzorgd door Gilde Opleidingen. De uitvoering lag in handen van Wellness-studenten.

De gasten doorlopen een traject of hebben recent een traject afgerond bij het Productiehuis met als uiteindelijke doel: het vinden van werk. De middag was bedoeld als een opsteker. De dames ondergingen allen een heerlijke hotstonemassage en packing. De studenten van Gilde Opleidingen voorzagen hen tussendoor ook van een hapje en drankje.

Het Productiehuis is een initiatief van de Gemeente Roermond om werkzoekenden uit Roermond te kwalificeren en te bemiddelen naar banen bij werkgevers in de regio. Het Productiehuis richt zich zowel op werkgevers als op werkzoekenden. Gilde Opleidingen is hét regionaal opleidingencentrum (ROC) voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Noord- en Midden-Limburg. Jeugdigen en volwassenen kunnen bij een van de dertien grote en een aantal kleinere vestigingen van Gilde Opleidingen in Roermond, Venlo, Weert, Venray en Geleen terecht voor ruim 180 beroepsopleidingen en educatieopleidingen. Zon 13.000 studenten volgen een opleiding of cursus bij Gilde Opleidingen. De 1.200 medewerkers streven naar een kwalificatie en een goede aansluiting op de (Eu)regionale arbeidsmarkt voor ieder van hen.

Eerste publicatiedatum: 14-12-2009 Bijgewerkt: 14-12-2009