Medisch Spectrum Twente


Medisch Spectrum Twente uitgeroepen tot Top Employer 2010

Enschede, 14 december 2009

Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente te Enschede is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top Employer 2010. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.

Medisch Spectrum Twente is één van de 48 organisaties die voldoet aan de strenge eisen en zich een jaar lang Top Employer mag noemen. Volgens Mary van der Kuip, Country Manager Nederland bij Top Employers: "De toetsing biedt organisaties kwalitatief inzicht in de eigen positie. Daarnaast is het een beproefd middel om medewerkers aan te trekken en te behouden. Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen het keurmerk als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever."

Opvallend is dat, in tijden van kostenbesparing, werkgevers training en ontwikkeling steeds belangrijker vinden. Met de vergrijzing op komst willen werkgevers talent graag aan zich binden en bieden daarom veel mogelijkheden tot individuele ontwikkeling. Ook is te zien dat steeds meer Top Employers `het nieuwe werken' stimuleren.

Medisch Spectrum Twente, zo blijkt uit het onderzoek van het CRF Institute, biedt jong talent een goede opleiding en training en blinkt met name uit op het gebied van goede arbeidsvoorwaarden.

Over Top Employers

Sinds 1991 heeft het CRF Institute haar eigen onderzoek en projectmethodologie ontwikkeld. Het CRF Institute is internationaal actief in 12 landen. Ieder jaar presenteert zij de gecertificeerde organisaties en hun unieke propositie in de uitgave Top Employers. Het project Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken en behouden van talent bij meer dan 2500 toonaangevende bedrijven over de hele wereld.