Gemeente Leidschendam-Voorburg


'Light in the Night Kidsrun' opnieuw groot succes

Dit jaar was de 'Light in the Night Kidsrun' opnieuw een groot succes. Vrijdag 11 december stond de kidsrun volledig in teken van Kerst.

Bijna driehonderd kinderen uit de bovenbouw van de basisscholen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg renden enthousiast mee. Het sportcomplex van AV Sparta was sfeervol verlicht door vuurpotten en lichtslingers. De aanwezigheid van Kerstmannen met kerstbellen, fakkels, kerstmuziek en glühwein maakten de kerstsfeer compleet.

Na de warming-up van Sanne Tas gaf wethouder van sport Gregor Rensen het startschot. De kinderen, allemaal met een rode lichtgevende kerstmuts op, liepen eerst een rondje op het complex, hevig toegejuicht door hun supporters. Daarna verdwenen de kinderen uit het oog van hun fans voor een rondje rondom Sportpark Westvliet. Na 9 minuten arriveerden de eerste lopers alweer op de baan. Langzaamaan druppelden alle kinderen binnen en werden onthaald met een mooie medaille.

Gregor Rensen bedankte de vele vrijwilligers van Sparta en de EHBO-post en Reactief voor hun organisatie en inzet. Hij deelde vervolgens aan de volgende winnaars de speciale medailles uit:

Meisjes:
1 Tamika Bonevacia 9.41

2 Simone Langerhorst 10.51

3 Maud Boegborn 11.09

Jongens:

1 Friso Raad 9.31

2 Koen Bijen 9.33

3 Victor van den Bree 9.36

Discotheek The Big Bang sloot deze superavond af met heerlijke muziek.