Aannemer Siers wint Contractor Safety Award Enexis

14/12/2009 14:00

Enexis B.V.

NIEUWSBERICHT

14 december 2009

Aannemer Siers wint Contractor Safety Award Enexis

Aannemer Siers uit Oldenzaal heeft op maandag 14 december voor de tweede keer op rij de Contractor Safety Award in ontvangst mogen nemen.

Het is de eerste keer sinds de splitsing in een netwerkbedrijf en een leveranciers- en productiebedrijf dat de Award uit naam van Enexis werd uitgereikt. De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de aannemer die het beste presteert op het gebied van veiligheid. Op deze wijze onderstreept Enexis dat het zeer hoge eisen stelt aan veiligheid. Het motto van de netbeheerder is dan ook: "we werken veilig of we werken niet" . In het juryrapport geeft Enexis aan dat Siers de prijs heeft gewonnen omdat veiligheid bij deze aannemer integraal onderdeel uitmaakt van de gehele organisatie. Hierdoor is veiligheid voor de medewerkers van Siers een tweede natuur geworden voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Over Enexis

Enexis is de onafhankelijke netbeheerder in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland (Noordoost Polder), Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energiedistributie-netwerken. Daarmee is Enexis de schakel tussen de 2,6 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met ruim 3.500 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energielevering. Het hoofdkantoor is gevestigd te Rosmalen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.enexis.nl


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie,