Gemeente Leidschendam-Voorburg


Sportprijs 2009: wie moet een eervolle prijs ontvangen?

Gemeente Leidschendam-Voorburg gaat sporters ook dit jaar weer in de schijnwerpers zetten. Alle inwoners uit de gemeente kunnen vanaf nu tot 6 januari 2010 hun favoriete sporter of sportteam nomineren voor de sportprijs 2009. Ook het aandragen van sporters met een verstandelijke beperking (G sporters) wordt door de gemeente van harte gestimuleerd.

U kunt uw nominatie voor uw favoriete, succesvolle, enthousiaste of topsporter doorgegeven via de website: www.sportprijslv.nl.

Dit jaar worden jeugdsporters en jeugdteams apart als categorie opgenomen. De sporters moeten geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2000 om mee te dingen naar de Publieksprijs. Voor de overige categorieën is een onafhankelijke en professionele jury benoemd. De jury beoordeelt alle binnengekomen nominaties en bepaalt wie tijdens het Sportgala met een prijs worden verrast. Daarbij zal de jury vooral letten op de argumentatie waarom een sporter of team zou moeten winnen. Wie de uiteindelijke winnaar van de Publieksprijs wordt, bepalen de inwoners zelf.

Wie in aanmerking wil komen voor een Publieksprijs moet eerst genomineerd worden. Daarna kunnen de inwoners van 20 januari t/m 6 februari 2010 op deze sporters stemmen.

Op het feestelijke Sportgala op 14 februari 2010 in sporthal de Fluit worden alle winnaars bekend gemaakt. Jong en oud mag het gala gratis bijwonen.

Meer informatie over de Sportprijs of het Sportgala vindt u op www.sportprijslv.nl. Ook kunt u contact opnemen met Peter van den Berg van Reactief, 06-22993298.

Kort samengevat:

* Vanaf nu t/m 6 januari 2010 nomineren alle categorieën op www.sportprijslv.nl

* Van 20 januari t/m 6 februari 2010 tot 24.00 uur stemmen voor de Publieksprijzen Jeugd en Jeugdteam op www.sportprijslv.nl
* 14 februari 2010 Gratis feestelijk Sportgala in Sporthal De Fluit in Leidschendam om 16.30 uur