Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 14-12-2009

Dronken automobiliste botst tegen politieauto

SPRANG-CAPELLE - De politie heeft vanmorgen, op de Winterdijk een 45-jarige Ierse automobiliste aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten stopten even na 06.00 uur met hun politievoertuig op de Winterdijk om een voetganger over te laten steken. Op dat moment botste er een personenauto tegen de politieauto. De ruiten van de auto, die bestuurd werd door de Ierse, waren bevroren. Tijdens het gesprek dat volgde zagen de agenten dat de vrouw onder invloed verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat ze 685 ug/l aan alcohol in haar bloed had. Ook was ze niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen haar wordt proces verbaal opgemaakt.

Zevental opgepakt voor openlijke geweldpleging

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond rond de klok van 18.30 uur bij een pretpark aan de Europalaan zes minderjarigen in de leeftijd van 15 tot 17 jaar en een 23-jarige man, allen uit Gouda aangehouden voor openlijke geweldpleging. De beveiliging van het park meldde dat de groep zich in het park baldadig gedroeg en een vernieling had gepleegd. Agenten namen poolshoogte en troffen de medewerker met de groep aan. De beveiliger vertelde de jongens te hebben aangesproken nadat ze in een toiletruimte vernielingen hadden gepleegd. Omdat ze niet wilden vertellen wie er verantwoordelijk was kregen ze een enkele rit richting het bureau waar ze gehoord zijn. De ouders van de minderjarigen zijn in kennis gesteld.

Politie treft minderjarigen aan op dak winkelcentrum

OOSTERHOUT - De politie heeft gistermiddag drie minderjarigen (14 en 15 jaar) uit Oosterhout aangehouden. Agenten stelden na een ontvangen melding van vandalisme een onderzoek in bij het winkelcentrum
Arkendonk. Op het dak troffen ze de jeugdigen aan. De jongens mochten voor baldadigheid mee naar het bureau waar ze gehoord zijn. Ze vertelden dat ze uit verveling op het dak geklommen waren.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 14-12-2009 13:43 | © Regio Midden en West Brabant |