Politie Gelderland-Zuid

Poging overval in onderzoek

Oosterhout, 14-12-2009 o De politie heeft een nader onderzoek ingesteld in verband met een poging overval op een Total-tankstation aan de Stationsstraat zondag eind van de middag. Rond 17.20 uur kwam een man met een zwarte helm het tankstation binnen en eiste geld van de daar aanwezige medewerkster. Daarbij dreigde hij met een slagwapen. Even later ging de overvaller er, zonder buit, vandoor.

De politie startte direct na de melding met een onderzoek. Agenten namen de aangifte op. In het onderzoek maakte de politie gebruik van SMS-Alert voor een getuigenoproep. Tot nu toe heeft dit nog geen tips opgeleverd. Van de overvaller is het volgende signalement bekend:

- blanke man

- ongeveer 1.75 meter lang

- hij droeg een zwarte helm met wit of grijs teken

- een bruine leren jas

- bruinige broek (soort werkbroek)

- witte handschoenen

- en de man had een zwarte tas bij zich

Was u niet aangesloten op het middel SMS-Alert, maar was u wél getuige van de overval? Of heeft u zondagmiddag iets bijzonders opgemerkt bij het Total-tankstation aan de Stationsstraat of weet u anderszins meer wat voor het politieonderzoek van belang is? Belt u dan naar de Districtsrecherche van Nijmegen op telefoonnummer 0900-8844. (08)

Laatst gewijzigd 14-12-2009 15:31 | © Regio Gelderland-Zuid |