Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 14-12-2009

Politie verdenkt vervelende Roosendaalse knul van poging tot beroving

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag rond 16.00 uur een 16-jarige Roosendaler aangehouden. Dat gebeurde wegens belediging, maar nu wordt de knul ook verdacht van een poging tot beroving.

De jongen was vervelend bij een supermarkt in de Roselaar en werd door een agente in privétijd aangesproken op zijn gedrag. Daarbij werd ze uitgescholden en bespuugd. De agente belde haar collega's en de jongen kon mee naar het bureau. Daar bleek dat hij verdacht wordt van een poging tot beroving die kort voor de aanhouding van de jongen
plaatsvond.
In het Emile van Loonpark werd door enkele jongens geprobeerd een tas te stelen van een 23-jarige vrouw die in het park zat. Zij verzette zich, waarna de jongens wegvluchtten. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de knul bij het incident. Ze is daarom dringend op zoek naar getuigen die tussen grofweg 14.45 en 15.15 uur in het park waren, in het bijzonder naar een man op een fiets die de vrouw na het voorval heeft aangesproken. Deze man, maar ook andere getuigen worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Rucphenaar gearresteerd wegens diefstal steigeronderdelen

ROOSENDAAL: Een 18-jarige man uit Rucphen is maandagmorgen rond 03.00 uur gearresteerd wegens diefstal. Een getuige had tegen 01.00 uur gezien dat twee mannen vanaf een bouwplaats aan het Heilig Hartplein diverse steigeronderdelen hadden gestolen. De goederen werden daarna in de omgeving neergelegd om later vervoerd te worden. Gealarmeerde agenten besloten te gaan posten. Ze zagen na een tijdje de verdachte lopen en vatten hem in de kraag. Hij gaf toe het materiaal gestolen te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie onderzoekt inbraak in horecazaak in Zevenbergen

ZEVENBERGEN: Bij een inbraak in een horecazaak aan de Kerkstraat is in de nacht van zondag op maandag geld buitgemaakt. Onbekenden braken in door een ruitje te verwijderen en forceerden enkele kansspelautomaten. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-12-2009 16:58 | © Regio Midden en West Brabant |