Gemeente Borsele

Voorbereidingen nieuwe gemeentegids

Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids. We streven er naar dat deze voor de zomervakantie weer verschijnt. De gemeentegids wordt verzorgt door de Kleine Media BV. In de gemeentegids staan alle verenigingen, instellingen en organisaties binnen de gemeente. De gemeentegids verschijnt ieder jaar en wordt gratis huis-aan-huis verspreidt in de hele gemeente.

De Kleine Media BV is inmiddels gestart met de acquisitie voor de nieuwe gemeentegids. Iedere ondernemer in de gemeente heeft de mogelijkheid te adverteren in de gemeentegids. Binnenkort kunt u benaderd worden door een vertegenwoordiger van De Kleine Media BV die u alle mogelijkheden tot adverteren voor kan leggen.

De vertegenwoordiger is in het bezit van een opdrachtbrief van de gemeente waarin de gemeente bevestigd dat De Kleine Media BV de enige officiële uitgever is van de gemeentegids. Wilt u al eerder meer informatie willen over advertentiemogelijkheden? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met De Kleine Media, tel. nr. 0224-210990 of via www.dekleinemedia.nl.