Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, 22 oktober 2009

John Deere terug op het vertrouwde nest.

Van 14 tot en met 17 december a.s. vindt in het WTC EXPO te Leeuwarden de Landbouwwerktuigenbeurs plaats. Het is alweer de 18e beurseditie.

Na een wat moeizame start van de beurs begint meer en meer duidelijk te worden, dat ondanks de recessie die ook in de landbouwsector merkbaar is, de Landbouwwerktuigenbeurs in Leeuwarden een beurs is waar je als toonaangevend merk niet mag ontbreken. Na inschrijvingen van de toonaangevende merken: New Holland, Case Steyer, Lely, Duport, Same Deutz Fahr, Fendt en Kverneland is ook het merk John Deere weer vertegenwoordigd op de komende Landbouwwerktuigenbeurs. Hiermee kan de beursorganisatie de bezoeker weer een goede afspiegeling van de markt aanbieden. De beurs trok in 2007 (tweejaarlijks) maar liefst ruim 48.000 bezoekers.

De extra service die dit jaar aan de deelnemers en bezoekers kan worden geboden dat ze tegen een scherpe prijs kunnen overnachten in het nieuwe viersterren hotel wat direct is verbonden met de expositiehallen. Verder beschikt het WTC over een aantal congresruimten en vergaderlocaties.

Openingstijden:

Maandag 14 december 10-18 uur
Dinsdag 15 december 10-21 uur
Woensdag 16 december 10-18 uur
Donderdag 17 december 10-18 uur

Zie voor meer info: www.wtclandbouw.nl