Ingezonden persbericht


Genomineerden State Awards

PERSBERICHT

Hilversum, 25 november 2009

WIE WINT DE STATE AWARDS? LANGE FRANS PRESENTEERT AWARDSHOW IN DE MELKWEG

Er kan nog een week worden gestemd, maar de speculaties zijn al in volle gang. Welke artiest krijgt de meeste credits van het publiek en wie gaat er met lege handen naar huis? Pakken Dio, Zwart Licht en Jiggy Djé met hun vele nominaties ook de meeste awards of gaan anderen er met die eer vandoor? Lange Frans maakt het bekend tijdens de exclusieve uitreiking van State Awards 2009 op maandag 14 december vanaf 20.00 uur in de Melkweg.

De uitreiking van State Awards 2009 gaat gepaard met een stortvloed aan live optredens. Onder meer Zwart Licht, Perquisite, GMB en Jiggy Djé droppen hun grootste releases van het afgelopen jaar. De Revu's Rookie Of The Year kan met een paar live tracks meteen laten horen waarom hij dé grote belofte voor het aankomende jaar is. Naast de twaalf publieksprijzen wordt deze avond ook de winnaar van de Lifetime Achievement Award bekend gemaakt. DJ's Turne en Flexican nemen als genomineerden voor Beste DJ de afterparty voor hun rekening.

Tot dinsdag 1 december kan er nog worden gestemd op stateawards.nl. Fans supporten daarmee niet alleen hun favoriete artiesten, maar maken ook kans op toegangskaarten voor de exclusieve uitreiking van State Awards 2009 in de Melkweg. Kaarten voor deze avond zijn niet te koop. Via de State Awards-stream op 22tracks.nl is een selectie te beluisteren van de genomineerde artiesten. Op donderdag 17 december om 21.00 uur zendt 101.TV een registratie uit van de awardshow.

State Awards 2009 wordt georganiseerd door BNN en State Magazine in samenwerking met 101Barz, Lijn5, Buma Cultuur en Revu.